Túl sok volt a hajtás mostanában? A horoszkópjában az áll, hogy sürgősen vegye ki éves szabadságát?  A gyerekek épp táborban vannak, így kettesben elszökhet párjával egy pár napra? Akkor itt a helye!

Az Apartments in Velence Resort & Spa a kikapcsolódásra vágyók paradicsoma. Mi is eshetne jobban egy reggeli szaunánál, vagy egy kényelmes tempóban leúszott pár hossznál? Vagy inkább fáradt tagjait kényeztetné a wellnessfürdő gyógyvizében? Bármelyikre is szavaz, jól dönt. Utána igyon meg egy kávét vagy egy gyümölcslevet a teraszon és élvezze a tökéletes nyugalmat!

Látta már a Velencei-tónál a napfelkeltét? Gyönyörködjön a látványban, vagy inkább pótolná az utóbbi hetek, hónapok elmaradt alvását? Itt mindkettőt megteheti.

Amennyiben Önnek a pihenést leginkább a napfürdőzés, strandolás jelenti, próbálja ki a pár lépésre található strandot!

Csobbanjon a gyógyvízzel feltöltött szabadtéri, sodrófolyosóval ellátott élménymedencében, vagy ha kedve tartja, mártózzon meg a természetes vízben! Végigdőlve egy napozóágyon, esetleg egy napernyő hűsébe húzódva, meglátja majd igazi beach hangulatba kerül.

A végtelennek tűnő nyári esték kiváló alkalmat kínálnak egy romantikus sétára. Ehhez pedig keresve sem találna jobb helyszínt a  tóparti sétánynál, és az ablakból is látható kikötőnél.

FOGLALÁS
TOVÁBB AZ OLDALRA

.

.