Önnek eddig mindig gondot jelentett az olyan nyári vakáció, amelyben a család minden tagja megtalálja a neki tetsző programot? Ez a felismerés adta az ötletet, hogy miért ne lehetne úgy megszervezni a családi pihenést, hogy közben a gyerekek is jól és tökéletes biztonságban érezhessék magukat és a szülők nyaralása se kizárólag a nonstop babysitter-i feladatban merüljön ki.

A apartmanjainkban a kisebb és nagyobbacska gyerekekkel érkező felnőttek nyugodtan hátradőlhetnek, hiszen fél éves kortól egészen a kiskamaszokig minden korosztálynak kínálnak szórakoztató, érdekes vagy fejlesztő programokat.

A bölcsődés, óvodás korosztályt egy kiválóan felszerelt játszószoba várja, a szakképzett animátorok irányítják a játékot és kötik le a gyerekek figyelmét. A nagyobbacskáknak pedig a Dzsungel ház és a KRESZ-pálya kínál élményeket és életkoruknak megfelelő szórakozást. Amennyiben inkább szabad levegőn játszanának a kicsik, az EU-konform játszótéren mindent kipróbálhatnak, amin mászni, lógni, hintázni lehet.

A kisgyerekes családok gyakori problémája a válogatós kisgyerek étrendjének kialakítása. Nálunk ez nem jelent gondot, apartmanjainkat kis konyhával alakítottuk ki, így mindig az kerülhet asztalra, amit az egész család szívesen fogyaszt.

FOGLALÁS
TOVÁBB AZ OLDALRA

.

.