Ha a világon a legjobban egy nyugágy képe riasztja és még egy romantikus randevún sem tud csak úgy öncélúan sétálgatni, akkor valószínűleg Ön a nyarat is kizárólag aktívan képzeli el. De miért lenne ez probléma?

Az örökmozgóknak is találunk megfelelő programot a pingpongtól kezdve a kerékpározáson át a helyszíni és vízi sportolási lehetőségekig. Ha a fellegekben akarja érezni magát, akkor mindenképp próbálja ki a nem messze található wakeboard pályát, és kedvező széljárás esetén pedig a kitesurf-öt!

A horgászat szerelmeseinek igazi pecaparadicsomot jelent a Velencei-tó, de azoknak is teljes értékű kikapcsolódást kínálunk, akik kenuznának, sárkányhajóznának vagy  a környéket szeretnék megismerni egy kiadós séta mellett. Járt már mondjuk a Gárdonyi rönkvárnál, vagy a dinnyési várparkban? Ismerje meg a Dabasi-Halász család kastélyának történetét, vagy az agárdi Madárvártát és számos más érdekességet!

Van a hátizsákjában egy kényelmes túracipő?  Akkor irány a Velencei-hegység! Ne hagyja ki az Ingóköveket, az Angelika-forrást, a Pákozdi csatának emléket állító emlékművet, a csodás Bodza-völgyet! Tegyen meg gyalogosan tíz kilométert hazánk egyik legszebb tájegységén!

FOGLALÁS
TOVÁBB AZ OLDALRA

.

.