Wellness és Szauna park két szinten 3600 négyzetméteren

Vendégeink rendelkezésére áll a szomszédos szálloda teljes wellness és szauna részlege.

Az fürdőzést számos élményelem – vízgomba, vízernyő, övzuhany, nyakzuhany, fekvő pezsgőágy, ülőpados hidro-masszázs, ülő pezsgőpad és talpmasszázs – teszi még élvezetesebbé.
Gyermekmedence és pancsoló, élményelemekkel várja a kicsiket és nagyobbakat.

Kis és nagy, kül- és beltéri élménymedencék, melyből jó idő esetén könnyedén ki lehet úszni a kültéri nagy élmény medencébe.

A fürdőben két gyógyvizes medence gyógyhatásait élvezhetik vendégeink. Egy a földszinten, egy pedig az emeleten áll rendelkezésre, melyek vize ásványi sókban gazdag, fokozza a szervezet ellenálló képességét, élénkítő és általános erősítő hatással van a szervezetre és a közérzetre, s emellett speciálisan is alkalmas különféle egészségügyi problémák kezelésére. Az emeleti medencében nyakzuhany és övzuhany, valamint tópanorámás kilátás teszi még kellemessebbé a gyógyfürdőzést.

A fürdő gyógyvize magas kalcium, magnézium és hidrogén-karbonát tartalmánál fogva gyulladáscsökkentő hatású és vérkeringési problémák ellen használható. Nátriumtartalma miatt nőgyógyászati megbetegedések kezelésére alkalmas, magas klorid tartalma fokozza a szervezet ellenálló-képességét, valamint élénkítő és általános erősítő hatással bír. A víz összetétele leginkább a Széchenyi és Gellért fürdő vizéhez hasonló.

A tópanorámás, 34-36 ºC hőmérsékletű, 100 cm mély jacuzziban pedig derékmasszázsok és  ülő pezsgőpad segítik a felfrissülést.

A nyári időszakban a Velencei-tóban is meg lehet mártózni, a tó vize is gazdag ásványi anyagokban, nátriumban és magnéziumban. A kimerült szervezetre jótékony, regeneráló hatással van, reumatikus panaszok enyhítésére is alkalmas.

Vendégeink használhatják a tó parti privát strandot is, a gyermekeket pedig gyermekmedence, pancsoló, játszótér, valamint beltéri játszóházak várják. A szomszédos szállodában étterem és bár is működik.

És ha ez mind nem lenne elég, a környék több sportolási, túrázási lehetőséget és kulturális látnivalót tartogat.

FOGLALÁS
TOVÁBB AZ OLDALRA

.

.