Get in touch with us

Say Hello! Don't be shy.

If you come by car ont he M7 motorway, you have to go toward Kápolnásnyék after the road junction to Velence. After Velence Corso you come across our apartments and the neighbouring wellness facilities’ building.

It might be the easiest to come by train, we are in a short walking distance (~100 m) from the train station.

Active guests can come by bicycle, there’s a built, beautiful bike path around Lake Velence

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

2 hónappal ezelött

Wellness Apartments in Velence

Kedves városlakók és otthonról dolgozók!
Akik megtehetik, hogy a kialakult helyzet idején munkájukat otthon végezzék és egy természetközeli, hermetikusan lezárt, nyugodt és kellemes tóparti környezetbe vágynak, most egy különleges bérleti csomaggal várjuk, töredék áron. Kettő illetve négy fős apartmanjaink, tóra néző teraszokkal, internet kapcsolattal és LCD TV-kel, felszerelt konyhával várja a zsúfolt városból elvágyókat. Az szálloda és wellnessközpont zárva van, a komplexumban kb. 10 család tartózkodik. A parkoló zárt, kamerával megfigyelt . A környék boltjai rendkívül jól ellátottak, és egyáltalán nem zsúfoltak! Több gyógyszertár, és szolgáltató cég változatlanul üzemel. Ajánlatunk – remélhetőleg nem tovább– 2020.06.30-ig érvényes! Bízunk benne, hogy hamar túl lesznek ezen az időszakon, és a család nyári VAKÁCIÓJÁT nevetve és boldogan Velencén tölti el!
A Wellness Apartments in Velence csapata minden meglévő, és jövőbeni Vendégének jó egészéget, és kitartást kíván erre az időszakra!
e-mail: info@wellnessapartmanok.hu / T +36/70/388-3302 +36/70/6280460
Érvényes időszak: 2020.június 30.-ig.
Árak : www.wellnessapartmanok.hu/apartman-kiadas/
... Tovább olvasokEltüntet

Lesd meg facebookon

2 hónappal ezelött

Wellness Apartments in Velence
Lesd meg facebookon