Tisztelt Vendégünk!

Munkatársaink a járvány kitörése óta folyamatosan egyeztetnek a Nemzeti Népegészségügyi Központ regionális képviselőivel, valamennyi higiénés és korlátozó intézkedést maradéktalanul betartottunk idáig is. A hatósági előírásoknak való megfelelés érdekében – a többi szállodához hasonlóan – sajnos kénytelenek vagyunk a szolgáltatásainkon néhány ponton változtatni.

 

Fontos kiemelni, hogy az alábbi korlátozásokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ május 19-i útmutatójában megfogalmazottak alapján vezettük be. Az enyhítések ütemét látva jó esély van rá, hogy jelentősen csökkennek a szolgáltatásainkat érintő szigorítások.

 

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni azokról a korlátozásokról, amelyekhez alkalmazkodnunk kellett, hogy továbbra is a megszokott minőségben álljunk vendégeink rendelkezésére.
Vendéglátás

 

A korlátozások enyhítése következtében újra lehet zárt terű vendéglátóhelyen tartózkodni, azonban megfelelő óvintézkedések bevezetésére van szükség. A svédasztalos kiszolgálásról ültetett és felszolgált étkezésre térünk át, amelyet turnusokban valósítunk meg. Így csökkentjük a kontaktusok számát és lehetőség van a védőtávolság betartására, valamint megfelelő fertőtlenítés elvégzésére.

 

A reggeli során az asztalokra bekészített zárt csomagolású ételek mellé választhatóan 3-4 féle reggeli kombinációt kínálunk, amelyet frissen készítünk. Az italokat a reggeli időtartama alatt külön szervírozzuk igény szerint (kávé, limonádé, ásványvíz, tea, kakaó, stb.).

 

Vacsorára vendégeink kétféle hideg előétel, kétféle leves, négyféle főétel (ebből egy vegetáriánus) és háromféle desszert közül választhatnak.

 

A reggeli és vacsora közötti időszakban á la carte étteremünkben továbbra is lehetőség van igény szerinti fogyasztásra.

 

Az étkeztetések megszervezésénél arra törekedtünk, hogy a korábbi svédasztalos választék ne szűküljön túlzottan, viszont a járványügyi korlátozások mellett mégis megfelelő kiszolgálást tudjunk nyújtani. A biztonság érdekében dolgozóink maszkban és gumikesztyűben dolgoznak, az ültetésben hostessek fognak segíteni.

 

Az étkezések időpontjai:

 

  • 1. időpont: reggeli 7:30 – 8:15 vacsora 17:15 – 18:15
  • 2. időpont: reggeli 8:30 – 9:15 vacsora 18:30 – 19:15
  • 3. időpont: reggeli 9:30 – 10:15 vacsora 19:45 – 20:45

 

Az egyes időpontokban korlátozott számú vendéget tudunk kiszolgálni, ezért az igényét kérjük minél előbb adja meg, hogy az Ön számára optimális időpontban étkezhessen. A gördülékeny kiszolgálás érdekében a reggeli és vacsora időpontjai egymáshoz kapcsolódnak, kérjük szíves megértésüket.
Wellness részleg nyitvatartása

 

A szigorítások értelmében a zárt térben működő medencéket és minden esetben a páraképződéssel járó vízi élményelemeket tilos működtetni. Ennek következtében a szálloda kinti medencéit és szabadtéri strandját használhatják vendégeink. A vízparti terület méretének köszönhetően a szálloda kapacitásának megfelelő szabadterület áll rendelkezésre a védőtávolság megfelelő betartására.
Idézet az NNK által kiadott útmutatóból: “Egyéb rendelkezésig nem üzemeltethetőek a beltéri medencék és létesítmények.” A korlátozás enyhítése esetén a belső medencéket haladéktalanul megnyitjuk.

 

Gyermekprogramok és animáció

 

 

A gyermekek használhatják a Játékszigetet, Dzsungel Játszóházat és a Hempergőt, azonban egy időben legfeljebb hat gyermek tartózkodhat a helyiségben. A Játékszigeten animátori felügyeletet biztosítunk. Sajnos, csoportos programok lebonyolítására nincs lehetőség, így ezeket a csoportos programjainkat a korlátozások feloldásáig szüneteltetnünk kell. A gyermekek által használt játékokat és eszközöket a személyzet naponta többször fertőtleníti.

 

Készpénz nélküli fizetés

 

Vendégeink és munkatársaink védelmében június 26-tól kizárólag kártyás (bankkártya, hitelkártya, saját névre szóló SZÉP kártya) fizetéssel lehet szolgáltatásainkat igénybe venni. A készpénz használata jelentősen növeli a fertőzés továbbadásának kockázatát, a papírfelületen napokig túlélhet a vírus, és ezt a veszélyt csak így tudjuk teljesen kizárni.

 

Fontosnak tartjuk, hogy  már a foglalást megelőzően tisztában legyen, milyen szabályok betartására kötelezi a szálláshelyeket a kormányrendelet. Bízunk benne, hogy az enyhítések folytatódnak, és minél hamarabb válik valamennyi szolgáltatásunk elérhetővé.
Reméljük, hogy a kényszerű változtatások elfogadhatóak Ön számára és hamarosan  szállodánkban köszönthetjük!