Tisztelt Vendégünk!

Mindannyiunk számára nagyon nehéz ez az időszak. Az uszodák, és wellness köztpontok zárva, kevés a kikapcsolódási lehetőség. Bízunk benne, hogy a 2021 május végétől a vírushelyzet kedvezőre fordul, és újra megnyitja kapuit a Velence Resort&SPA wellness részlege, és szabadstrandja.  Reméljük, hogy a járvány terjedésének csökkenésével és a kijárási korlátozások enyhítésével ismét  be lehet majd ülni egy étterembe, ki lehet menni a játszótérre és el lehet tölteni pár napot a Velencei-tó partján kényelmes apartmanjaink egyikébe.

A hatósági előírásoknak való megfelelés érdekében sajnos a wellness és Hotel szolgáltató kénytelen volt a szolgáltatásain néhány ponton változtatni.

Fontos kiemelni, hogy az alábbi korlátozásokat mindig a Nemzeti Népegészségügyi Központ útmutatójában megfogalmazottak alapján vezetik be. Az enyhítések ütemét látva jó esély van rá, hogy jelentősen csökkennek a szolgáltatásainkat érintő szigorítások.

Idézet a korábban meghozott szigorításokról, és intézkedésekről:

“Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni azokról a korlátozásokról, amelyekhez alkalmazkodnunk kellett, hogy továbbra is a megszokott minőségben álljunk vendégeink rendelkezésére.
Vendéglátás

A korlátozások enyhítése következtében újra lehet zárt terű vendéglátóhelyen tartózkodni, azonban megfelelő óvintézkedések bevezetésére van szükség. A svédasztalos kiszolgálásról ültetett és felszolgált étkezésre térünk át, amelyet turnusokban valósítunk meg. Így csökkentjük a kontaktusok számát és lehetőség van a védőtávolság betartására, valamint megfelelő fertőtlenítés elvégzésére.

A reggeli során az asztalokra bekészített zárt csomagolású ételek mellé választhatóan 3-4 féle reggeli kombinációt kínálunk, amelyet frissen készítünk. Az italokat a reggeli időtartama alatt külön szervírozzuk igény szerint (kávé, limonádé, ásványvíz, tea, kakaó, stb.).

Vacsorára vendégeink kétféle hideg előétel, kétféle leves, négyféle főétel (ebből egy vegetáriánus) és háromféle desszert közül választhatnak.

A reggeli és vacsora közötti időszakban á la carte étteremünkben továbbra is lehetőség van igény szerinti fogyasztásra.

Az étkeztetések megszervezésénél arra törekedtünk, hogy a korábbi svédasztalos választék ne szűküljön túlzottan, viszont a járványügyi korlátozások mellett mégis megfelelő kiszolgálást tudjunk nyújtani. A biztonság érdekében dolgozóink maszkban és gumikesztyűben dolgoznak, az ültetésben hostessek fognak segíteni.

Az étkezések időpontjai:

  • 1. időpont: reggeli 7:30 – 8:15 vacsora 17:15 – 18:15
  • 2. időpont: reggeli 8:30 – 9:15 vacsora 18:30 – 19:15
  • 3. időpont: reggeli 9:30 – 10:15 vacsora 19:45 – 20:45

Az egyes időpontokban korlátozott számú vendéget tudunk kiszolgálni, ezért az igényét kérjük minél előbb adja meg, hogy az Ön számára optimális időpontban étkezhessen. A gördülékeny kiszolgálás érdekében a reggeli és vacsora időpontjai egymáshoz kapcsolódnak, kérjük szíves megértésüket.
Wellness részleg nyitvatartása

A szigorítások értelmében a zárt térben működő medencéket és minden esetben a páraképződéssel járó vízi élményelemeket tilos működtetni. Ennek következtében a szálloda kinti medencéit és szabadtéri strandját használhatják vendégeink. A vízparti terület méretének köszönhetően a szálloda kapacitásának megfelelő szabadterület áll rendelkezésre a védőtávolság megfelelő betartására.
Idézet az NNK által kiadott útmutatóból: “Egyéb rendelkezésig nem üzemeltethetőek a beltéri medencék és létesítmények.” A korlátozás enyhítése esetén a belső medencéket haladéktalanul megnyitjuk.

Gyermekprogramok és animáció

A gyermekek használhatják a Játékszigetet, Dzsungel Játszóházat és a Hempergőt, azonban egy időben legfeljebb hat gyermek tartózkodhat a helyiségben. A Játékszigeten animátori felügyeletet biztosítunk. Sajnos, csoportos programok lebonyolítására nincs lehetőség, így ezeket a csoportos programjainkat a korlátozások feloldásáig szüneteltetnünk kell. A gyermekek által használt játékokat és eszközöket a személyzet naponta többször fertőtleníti.

Készpénz nélküli fizetés

Vendégeink és munkatársaink védelmében június 26-tól kizárólag kártyás (bankkártya, hitelkártya, saját névre szóló SZÉP kártya) fizetéssel lehet szolgáltatásainkat igénybe venni. A készpénz használata jelentősen növeli a fertőzés továbbadásának kockázatát, a papírfelületen napokig túlélhet a vírus, és ezt a veszélyt csak így tudjuk teljesen kizárni.

Fontosnak tartjuk, hogy  már a foglalást megelőzően tisztában legyen, milyen szabályok betartására kötelezi a szálláshelyeket a kormányrendelet. Bízunk benne, hogy az enyhítések folytatódnak, és minél hamarabb válik valamennyi szolgáltatásunk elérhetővé.
Reméljük, hogy a kényszerű változtatások elfogadhatóak Ön számára és hamarosan  szállodánkban köszönthetjük!”

Bízunk benne, hogy hamarosan vendégeink között tudhatjuk, és újra felejthetetlen élményekben lesz része!

A Wellness Apartments in Velence csapata